Followers

Mar 16, 2017

Salam, lame sy x update blog kan.. buzy sikit.. nak cari duit lbh.. kat sini sy ada nak iklan kan satu produk :

GSTAR KIDS (Umur 6 Bulan - 11 Tahun)
GSTARKIDS MEMBANTU ANDA ATASI MASALAH BERIKUT:
1. Slow learner/ susah faham/ susah mengingati atau menghafal
2. Anak yang nakal @ hiperaktif
3. Tidak fokus dan cepat jemu di dalam kelas
4. Cepat letih terutama lepas balik sekolah.
5. Kerap selsema batuk dan demam
5. Tiada keyakinan diri
6. Susah bangun pagi
7. Liat ke sekolah dan selalu menangis nak ke sekolah
8. Liat solat
9. Masalah usus
10. Dylexia
11. Pelat
12. Autism
13. Eczema
14. Tonsilitis
HARGA GSTAR
๐Ÿ‘‰ 1 Botol RM60 + 7 postage + Free gift
๐Ÿ‘‰ 2 Botol RM110
(Free postage + free gift)
๐Ÿ‘‰ 3 botol RM140
(Free postage + free gift)
1 botol - 60 biji
๐Ÿ’œFruities
๐Ÿ’œCoklat
Kalau ada yang berminat pm saya ye...
dyanza86@gmail.com


Apr 11, 2016

Salam, dh lame saya tak update blog kan.. di sini sy ada terjumpe satu website ne.. kalau ada sesiape yang ingin menambah duit poket cuba klik link ne.. http://viral-profit.com/?ref=Diya thanx bg siape yg klik..

Jul 29, 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua... Dah lama aku tak update blog ni. Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN. Tahun ni tak banyak sangat jemputan kenduri dan open house.  Semua dah bekerja ke? Itu bagi yang bekerja.. Yang Cak bekerja, sekarang sibuk mencari-cari kerja. Sekarang susah mencari kerja mengikut kelulusan masing-masing. Nak cari mengikut angkat muat pun susah sekarang ne.. Bagi yang belajar, dah masuk sekolah ke? Belajar elok-elok.. Jadikan haraan ibu dan ayah...



Jun 30, 2015

Diary Ramadhan 2015@ Hari Ke-12

Diary Puasa Ke-12 (Hari Isnin 29/6/2015)

hari ne masak sambal kentang + fish ball, ikan goreng, sayur campur n ikan singgan trg... dn juga x lupa air sirap lemon
ayah kita pulak bwk blik lauk punya la byk.. fikir2 kita arine buka 3org jer.. nak abis cmne... fikir2 la... huhuhu....
malas nak membazir sampai ke sahur masih lauk tadi... pon tak habis jugak.... hebatnya berpuasa semua nk makanan, makan sikit dah rasa kenyang...



Mar 1, 2015

Suamiku Encik Sotong

Salam semua, hope semua sihat2 je ok... Dah lama aku tak update blog kan.. Takde ape2 nk update sejak kebelakangan nie plus kesihatan tak berape sihat sangat. Lebiih2 lagi aku baru kehilangan nenek tersayang. Aku dah takde nenek dah selepas ini. Ok la.. yang pergi biar pergi. kite yang hidup ne kena teruskan hidup. betul tak.. Apa ek topik kite selepas ne... Emmm... Selepas drama Kerana Terpaksa Aku Relakan. Kini drama adaptasi dari novel Syikin Zainaliaitu Suamiku Encik Sotong semakin popular sekarang. Dengan lakonan mantap artis2 kita. Jalan cerita drama ini menjadi semakin menarik peminat untuk menonton drama ini dan membuatkan para peminat tak sabar menanti sambungan episod seterusnya.Barisan pelakon seperti Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha dan ramai lagi.  Siaran ditayangkan pada saluran Astro Ria (104) dan tayangna serentak di Astro Maya HD.
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari
Tonton Secara Online Melalui Pautan link berikut: 
Tonton Suamiku Encik Sotong Full Episode
- See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari
- See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari
- See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari
- See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari
- See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari - See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari - See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari - See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf
Barisan Pelakon : Sharnaaz Ahmad, Amyra Rosli, Amar Baharin, Hanis Zalikha, Erry Putra, Roy Azman, Lydiawati, Syatila Melvin, Zaidi Omar, Rosnah Johari - See more at: http://www2.bukancincai.com/2014/10/tonton-suamiku-encik-sotong-full-episod.html#sthash.p02j3UPT.dpuf