Followers

Mar 16, 2017

Salam, lame sy x update blog kan.. buzy sikit.. nak cari duit lbh.. kat sini sy ada nak iklan kan satu produk :

GSTAR KIDS (Umur 6 Bulan - 11 Tahun)
GSTARKIDS MEMBANTU ANDA ATASI MASALAH BERIKUT:
1. Slow learner/ susah faham/ susah mengingati atau menghafal
2. Anak yang nakal @ hiperaktif
3. Tidak fokus dan cepat jemu di dalam kelas
4. Cepat letih terutama lepas balik sekolah.
5. Kerap selsema batuk dan demam
5. Tiada keyakinan diri
6. Susah bangun pagi
7. Liat ke sekolah dan selalu menangis nak ke sekolah
8. Liat solat
9. Masalah usus
10. Dylexia
11. Pelat
12. Autism
13. Eczema
14. Tonsilitis
HARGA GSTAR
👉 1 Botol RM60 + 7 postage + Free gift
👉 2 Botol RM110
(Free postage + free gift)
👉 3 botol RM140
(Free postage + free gift)
1 botol - 60 biji
💜Fruities
💜Coklat
Kalau ada yang berminat pm saya ye...
dyanza86@gmail.com


Apr 11, 2016

Salam, dh lame saya tak update blog kan.. di sini sy ada terjumpe satu website ne.. kalau ada sesiape yang ingin menambah duit poket cuba klik link ne.. http://viral-profit.com/?ref=Diya thanx bg siape yg klik..

Jul 29, 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua... Dah lama aku tak update blog ni. Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN. Tahun ni tak banyak sangat jemputan kenduri dan open house.  Semua dah bekerja ke? Itu bagi yang bekerja.. Yang Cak bekerja, sekarang sibuk mencari-cari kerja. Sekarang susah mencari kerja mengikut kelulusan masing-masing. Nak cari mengikut angkat muat pun susah sekarang ne.. Bagi yang belajar, dah masuk sekolah ke? Belajar elok-elok.. Jadikan haraan ibu dan ayah...